Metsänhoito, kuten koneellinen harvennus

Tarjoan monen vuoden kokemuksella Tampereen seudulla metsänhoitoa, kuten metsän harvennusta ja istutuspalveluja. Myös koneellinen metsän harvennus kuuluu palveluihini perinteisen metsurityön lisäksi. Metsän istutuspalveluihin kuuluu taimien istutus hakattuihin metsiin sekä pihapuiden istutus.   

Metsän harvennus monipuolisesti

Metsän harvennus onnistuu sekä koneellisesti tai metsurityönä. Kalustooni kuuluut motorisoitu hakkuu- ja ajokone, joten myös isommat harvennukset onnistuvat. Kokemusta perinteisistä, kädentaitoa vaativista metsurintöistä löytyy myös paljon. Tarvittaessa onnistuvat omakotitaloja ympäröivän metsän harvennukset, jotta saadaan tontti valoisammaksi ja puusta syntyvää roskaa vähennettyä.

Harvennushakkuu on metsänhoidon kannalta tärkeää

Harvennushakkuut ovat tärkeitä metsänhoidon ja tuottavuuden kannalta. Kuljetan kaadetut puut aina pois ja hoidan niiden jatkokäsittelyn, kuten esimerkiksi sahauksen polttopuiksi tai hakkeeksi. Tarvittaessa siivoan kaiken harvennuksessa syntyneen jätteen ja poistan kannot.

Tarvehakkuut metsänomistajille onnistuvat eli tarvittaessa hakkaan asiakkaan omaan käyttöön tietyn määrän puuta.

Käyn yleensä aina paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja käyn läpi harvennustarpeen sekä tarvittavat toimenpiteet. Näin pystyn helpommin antamaan hinta-arvion. Arviokäynti on veloitukseton. Ota yhteyttä ja kysy lisää!